Welkom bij akoestisch en elektrisch gitaar. Mijn naam: Albert Veldkamp

Ik geef les op diverse leslocaties van Muziekschool Veluwezoom. Ik maak gebruik van materiaal uit diverse, op het doel toegesneden, muziekmethoden en natuurlijk eigen lesmateriaal. Opleiding en werkervaring zorgen voor speelplezier en kwaliteit.

Een kwaliteit die wordt gewaarborgd door voortgangsrapporten, gradenexamens en

gezellige voorspeelavonden. Kernwoorden zijn: enthousiasme, kindvriendelijk en

stimulering van creativiteit.

 

Plezier in muziek staat centraal in mijn docentschap; het begeleiden van mijn

leerlingen in hun eigen ontwikkeling op muzikaal gebied. Plezier in musiceren,

leren zelfstandig en in groepsverband te werken en leren je gevoelens een

plaats te geven in het musiceren. In de lessen maken mijn leerlingen kennis met

diverse stromingen en stijlen in muziek. Je ontwikkelt je eigen stijl en smaak.

Elk jaar presenteren al mijn leerlingen zichzelf op een voorspeelavond. Liefst met

een andere instrumentalist of zanger(es).

 

Ik ben als docent akoestisch en elektrisch gitaar afgestudeerd in Zwolle en Arnhem en sinds jaren verbonden met deze streek.

Door mijn ervaring met algemene muzikale vorming op basisscholen voel ik me thuis in het lesgeven op akoestisch gitaar aan kinderen – een boeiende en afwisselende taak. Groepsles is leuk en leerzaam. Samen bouwen aan een lied, van

elkaar leren en een beetje competitie, houden de les spannend en uitdagend.

Door mijn opleiding en jarenlange bandervaring bouw ik met mijn leerlingen elektrisch gitaar aan leren samenspelen in bandverband – ik ben bandcoach voor een aantal talentvolle groepjes. Lesgeven doe je met moderne methoden uit pop en jazz en de inzet van eigentijdse lesmiddelen. Mijn beloning: een band met plezier

het podium op te sturen, en zien dat alles goed gaat !

 

In de cursus liedbegeleiding laat ik zien, hoe eenvoudig het is om jezelf te begeleiden

met gitaarakkoorden.

 

Ben je enthousiast en wil je meer weten; neem contact met me op via:

mobiel nr. 06.29391383 of mail: absgitaarles @ hotmail.com